Seeria 8, Integreeritav kompaktahi, mikrolainefunktsiooniga, 60 x 45 cm, Must CMG9241B1, Bosch

 1 236,00  (sis. KM)

Kuumakse al.  40,50 / 60 kuud

Kompaktne mikrolaineahi Digital Control Ringi ja TFT-puuteekraaniga: võimaldab teil saavutada väga kiiresti täiuslikud küpsetus- ja praadimistulemused. Home Connect juhtimiseks rakenduse kaudu

Saadaval Tellimisel

Integreeritav Kompaktahi Bosch Seeria 8 Mikrolainefunktsiooniga – CMG9241B1

Avasta Bosch Seeria 8 kompaktahi, mis on loodud just sulle, kes väärtustad kvaliteeti ja stiili. See 60 x 45 cm suurune integreeritav kompaktahi, millel on mikrolainefunktsioon, on ideaalne valik modernsesse kööki, kus iga ruutmeetri arvestamine on oluline.

  • Mitmekesised toiduvalmistamisvõimalused: Kombineeritud mikrolaine ja konvektsioonküpsetamine võimaldavad sul valmistada kiireid ja maitsvaid eineid, olgu need siis hommikusöögiks, lõunaks või õhtusöögiks.
  • Stiilne ja elegantne disain: Must viimistlus annab köögile luksusliku ilme, samas kui kompaktne suurus tagab, et see mahub mugavalt ka väiksematesse ruumidesse.
  • Energiasäästlikud küpsetusprogrammid: Innovatiivsed programmivalikud aitavad sul energiat säästa, samas tagades suurepärased toiduvalmistamise tulemused.
  • Kasutajasõbralik juhtpaneel: Intuitiivne ja lihtne navigeerimine teeb toiduvalmistamise nauditavaks ja stressivabaks.
  • Ideaalne valik kiire elustiili jaoks: Kiire toiduvalmistamine ja soojendamine sobivad ideaalselt busy naistele, kes soovivad samas nautida maitsvaid ja koduseid roogasid.

Valige Bosch Seeria 8 kompaktahi ja muutke oma toiduvalmistamine lihtsaks ja nauditavaks. See seade on rohkem kui lihtsalt ahi – see on teie köögi südame osa!

g

Tarneaeg palun täpsustage klienditeenindusega
CMG9241B1 Kategooria: Silt:
ÜLES
OSTUKORV 0
Sooviloendisse lisatud! VAATA SOOVILOENDIT