integreeritav pliidiplaat õhupuhastiga, 77cm, AD7744, Cata

Original price was: € 1 099,00.Current price is: € 799,00.  (sis. KM) Allahindlus!

Kuumakse al.  26,15 / 60 kuud

Integreeritav õhupuhastiga induktsioon pliidiplaat, laius 77cm, sügavus 52cm, 4 keedukohta, lapselukk, puutetundlik juhtpaneel asub ees, 9 võimsusastet, taimer

Saadaval Tellimisel

Cata AD7744 Integreeritav Pliidiplaat koos Õhupuhastajaga – Innovatiivne Lahendus Sinu Kööki

Tõsta oma köögikogemus uuele tasemele Cata AD7744 integreeritava pliidiplaadiga, millel on sisseehitatud õhupuhastaja. See kaasaegne ja funktsionaalne köögiseade ühendab tõhusa küpsetamise ja õhu puhastamise, säästes samal ajal ruumi ning pakkudes maksimaalset mugavust ja efektiivsust.

Peamised omadused:

  • 77 cm laiune induktsioonpliidiplaat: Lai ja avar pliidiplaat võimaldab valmistada korraga mitmeid toite, pakkudes paindlikkust ja vabadust igapäevasteks toiduvalmistamistoiminguteks.
  • Sisseehitatud õhupuhastaja: Innovatiivne lahendus, mis ühendab pliidiplaadi ja õhupuhastaja, eemaldades tõhusalt toiduvalmistamisel tekkivad lõhnad ja aurud otse pliidilt, tagades puhta ja värske õhu.
  • Induktsioonitehnoloogia: Kiire ja energiatõhus küpsetamine, mis soojeneb vaid siis, kui pott või pann on plaadil, säästes nii energiat kui aega.
  • 3 automaatset kiiruse seadistust: Sisseehitatud õhupuhastaja pakub 3 erinevat kiirust, et kohandada õhuvool vastavalt toiduvalmistamise intensiivsusele.
  • Puutejuhtimine: Intuitiivne ja mugav puutetundlik juhtimine, mis muudab temperatuuri ja ventilatsiooniseadete reguleerimise lihtsaks ja täpseks.
  • Integreeritud rasvafilter: Tõhus ja kergesti puhastatav rasvafilter, mis tagab pikaajalise puhtuse ja seadme optimaalse töö.
  • Energiaklass A: Tõhus energiakasutus, mis aitab vähendada elektritarbimist ja hoida kulud kontrolli all.

Cata AD7744 integreeritav pliidiplaat koos õhupuhastajaga on nutikas lahendus neile, kes hindavad tipptehnoloogiat ja ruumisäästlikke lahendusi. Induktsioonitehnoloogia, puutetundlik juhtimine ja sisseehitatud õhupuhastaja pakuvad mugavat ja tõhusat köögikogemust.

Kaal 19 kg
Mõõtmed 77 × 52 cm
Värvus

must

Laius

77 cm

Disain

.

Wifi

.

Paigaldustüüp

integreeritav

Võimsus, W

.

Toitepinge, V

220-240 V

Õhuhulk, m3/h

.

Müratase dB

.

Süvistatav

jah

Äratõmbe tüüp

Recirculation / Duct out

Tarneaeg palun täpsustage klienditeenindusega
AD7744 Kategooria: Silt:
ÜLES
OSTUKORV 0
Sooviloendisse lisatud! VAATA SOOVILOENDIT