REFINE 600 Steam Iron E6SI1-6PG, Electrolux

 (sis. KM)

Lihtne kasutada. Kandmiseks valmis.
Tänu auru ühtlasele jaotumisele eemaldab aurutriikraud Refine 600 teie rõivastelt kortsud kiiresti ja vaevata. Sisseehitatud andur tuvastab, kui teie triikraud on jäetud järelevalveta ja kuuma talla indikaator annab teile teada, kui triikraud on kuum.

Värvus

Pine Green

Triikraua tald

ResiliumTM SKI 400

Triikimistalla töötlus

Resilium

Intensiivne aurutus, g/min

210

Katlakivieemaldussüsteem

on

Katlakivivastane kassett

Jah

Isepuhastuv

On

Vertikaalne aur

On

Veepaagi maht, l

0.33

Automaatne väljalülitamine

soleplate+side 30sec, upright 8min

Netokaal, kg

1.3

Võimsus, W

2600

Toitejuhtme pikkus, m

1.95

Kiire ja võimas.
Nautige häid triikimistulemusi kuumuse, auru ja rõhu täiusliku tasakaalu abil. Kiire kuumenemine ja auru ühtlane jaotumine tähendab, et teie triikraud on 30 sekundiga valmis rõivastelt kortse eemaldama.

Kriimustuskindel tald RESILIUM™ SKI 400.
Kriimustuskindel ja ümardatud tald RESILIUM™ SKI 400 teeb üle rõivapinna libisemise hõlpsaks, vältides takerdumist nööpidesse või kaunistustesse. Auru ühtlase jaotumise tagavad 400 ava.

Lihtne kasutada ja turvaline.
Sisseehitatud kolmesüsteemse väljalüliti andur tagab triikraua automaatse väljalülitamise – olenemata sellest, kas olete jätnud selle rõivale, rõiva kõrvale või seisuasendisse. Kuuma talla indikaator triikraua otsas tuvastab, kui tald on kuum.

Tilkumisvastane süsteem.
Vähendage oma riietele veejälgede tekkimise ohtu. Triikraua sees olev bimetallist tilkumisvastane süsteem takistab vee sattumist aurukambrisse, kui temperatuur on liiga madal.

Isepuhastusfunktsioon.
Hoolitsege oma triikraua eest samamoodi nagu oma rõivaste eest, vältides soovimatut katlakivi kogunemist. Katlakivivastane lahus FlushClean tähendab, et saate katlakivi hõlpsasti eemaldada, loputades süsteemi veega.

Tarneaeg palun täpsustage klienditeenindusega
E6SI1-6PG Kategooria: Silt:
ÜLES
OSTUKORV 0