REFINE 600 Steam Station E6ST1-8EG, Electrolux

 (sis. KM)

Iga kanga jaoks spetsiaalsed programmid.
Aurujaamaga Refine 600 pole mõistatamiseks ruumi. Lihtsalt valige riie ja triikraud rakendab kiiresti suurepärase auru ja kuumuse segu. Ja veendumaks, et ükski korts ei jääks märkamata, juhendab esituli teed.

Värvus

Executive Grey

Triikraua tald

Resilium

Triikimistalla töötlus

Anodeeritud

Intensiivne aurutus, g/min

360

Katlakivieemaldussüsteem

on

Katlakivivastane kassett

Jah

Isepuhastuv

On

Vertikaalne aur

On

Veepaagi maht, l

1.2

Automaatne väljalülitamine

0

Netokaal, kg

2.9

Võimsus, W

2000

Toitejuhtme pikkus, m

1.8

Triikimine ilma mõistatamata
Lihtsalt valige kangas ja ülejäänu teeb triikraud. Auru ja kuumust ideaalsel tasemel kombineerides pole teil kunagi vaja muretseda, kas saate või ei saa õrnu kangaid triikida.

Esituli näitab teed
Alati sisse lülitatud, valgustab esituli triigitavaid riideid heldelt, tagades märksa tõhusama töö. Ükski korts ei jää märkamata.

Minutiga valmis
Electroluxi Refine 600 aurujaam tagab kiiresti siledad tulemused: üleskuumenemine võtab kõigest 60 sekundit. Säästke aega ilma tulemusi ohverdamata.

Kriimustuskindel tald
Nautige siledalt kulgevat triikimist kriimustuskindla RESILIUM™ Ski 221 talla abil. See jaotab auru ühtlaselt, hõlbustades triikimist kõigis suundades.

Kolmekordse puhastuse funktsioon
Meie veepehmendussüsteemis on liidetud pehme vee aktivaator ja funktsioon FlushClean, mis hoiab auru puhta ja pehmena, pikendades toote eluiga. Elektrooniline meeldetuletus annab teada, millal aktivaator on vaja asendada.

Tarneaeg palun täpsustage klienditeenindusega
E6ST1-8EG Kategooria: Silt:
ÜLES
OSTUKORV 0