8000 integreeritav Pliidiplaat õhupuhasti integreeritav 83 cm CCE84779FB, AEG

 1 783,00  (sis. KM)

Sinu köök, sinu stiil.
Disainige oma kööki piiranguteta. Selles seadmes on ühendatud võimas sisseehitatud õhupuhasti ning induktsioonpliidiplaat, nii et te ei pea muretsema eraldi pliidi ja õhupuhasti pärast. Nüüd on teil oma kööki kavandades täiesti vabad käed.

Saadaval Tellimisel

Disainige oma kööki oma käe järgi ja piiranguteta
Võimsa õhupuhastiga integreeritud induktsioonpliidiplaat annab teile köögi disainimisel vajaliku vabaduse. Nüüd on teil köögi kujundamiseks rohkem ruumi.

Kahe FlexiBridge-sildühendusega saab paindlikult kasutada mõlemat pliidiplaadi poolt

Kahe FlexiBridge-sildühendusega saate kasutada kas pliidiplaadi parem- või vasakpoolset osa, et valida kuni nelja tsooni ühendades vajalik söögitegemisala. Tänu ülimalt paindlikule süsteemile saate süüa teha pottide, pannide ja isegi grillplaatidega.

Pärast söögitegemist puhastage köögiõhk vaikselt funktsiooniga Breeze
Kui söök on valmis, saate toitu nautida, samal ajal kui köögis värskendatakse diskreetselt õhku. Funktsioon Breeze puhastab vaikselt köögiõhu, häirimata teid ja teie külalisi.

Kerge puhastada. Lihtne eemaldada. Kaks-ühes filter
Kaks-ühes-filtris on söe- ja rasvafiltri kombinatsioon, mis eemaldab lõhnad ja rasva. Kui seade on paigaldatud retsirkulatsioonirežiimi, on vaja kaks-ühes-filtrit. Filtrit on lihtne eemaldada ja seda saab pesta nõudepesumasinas.

Kasutage oma kodumasina kõiki võimalusi rakendusega My AEG Kitchen

Rakendus My AEG Kitchen avardab teie võimalusi söögivalmistamisel, pakkudes mugavalt üksikasjalikke juhiseid. Nii õpite oma seadet paremini tundma, et kõiki selle mugavaid ja põnevaid funktsioone maksimaalselt ära kasutada.

Mõõtmed 83 cm
Värvus

must

Laius

83

Disain

Wifi

Ei

Paigaldustüüp

integreeritav

Tarne kuni 10 päeva.
CCE84779FB Kategooria: Silt:
ÜLES
OSTUKORV 0
Sooviloendisse lisatud! VAATA SOOVILOENDIT